Bistro 8



Bistro 8 je pro mě i po více než měsíci od otevření malým Letenským zázrakem.
Fakt mě baví denně obměnující se menu, ve kterém se vyskytují zábavné věci jako slané koláče, pie a polévky.Takže většinou netápám, co si dát jako obvykle, pokud se tam tedy nevyskituji k večeru, kdy už bývají nejlepší věci vyžrány. Je tedy nejlepší tam zajít na pozdní pomejdanovou snídaní, kdy je výběr největší a dokonce si i sednete.
 K pití je nejlepší domací limo za velmi lidových 14 kč ( 0.2 l), kterou tam lemtám po litrech. Kůl pitíčka ve fancy flaštičkách jsou sice moc fotogenický, ale nechce se mi dát pokaždé za pití vic než za jídlo, hlavně to trochu zavání snobstvím a to bych určitě nesnesla. Pokud vám ale obyč limoška nestačí můžete si dát dostatečně fancy CIDRE !! z Cidrerie . Sladký sortiment je tam pastvou pro oko a mě nejvíc bere cheescake v nejrůznějších obměnách, který patří k těm nejlepším, co jsem kdy ochutnala.
To mi připomíná, že mimo smažákového průzkumu, který jsem musela již dávno ukončit, právě provozuji cheescakové studie, ale o tom až jindy. Jinak ráda přijmu typy na cheescakového vítěze.

Moc mě baví i nevtíravej a čistej interiér od AAKK , kterej dělá z B8 jedno z nejpříjemnějších míst na Letný.



2 comments:

)